tors 07 juli

|

Villa Strömpis

Steve 'n' Seagulls

Steve 'n' Seagulls

Tid och plats

07 juli 19:00

Villa Strömpis, STRÖMPARTERREN, 703 61 Örebro, Sverige

Om evenemanget

Steve’n’Seagulls är ett finskt band som bildades 2010. Bandets musik har beskrivits och försökt särskiljas på många sätt, men de närmaste är nog newgrass, country, rock och åtminstone bluegrass spelmässigt. Den arsenal av instrument som setts på spelningarna har varit mycket omfattande från början; banjo, mandolin, trummor, kontrabas, dragspel, gitarr, flöjt och andra instrument växlar mellan händerna på bandet även i farten.

Med tiden har bandet finslipats med en diamanthård och stämningshöjande ensemble som cirkulerar runt om i världen och förmedlar musikens goda nyheter direkt från den kalla norr. Om bandet från början var känt för att arrangera om rock- och metalklassiker, har bandet även presenterat sin egen produktion för sin internationella publik på sina tre senaste album.

Info. 19:00-23:00 (GIG 21:00) Ålder: 18+ Förköp: 295:- Köket är öppet mellan 19:00-20:30 och det är drop-in som gäller, begränsat antal sittplatser så var i tid för bästa möjliga plats. Meny finns på hemsidan från och med 2/5.

Dela detta evenemang